Riooltechniek

Rioolontstopping
Hendrickx Beheer beschikt over hogedrukwagens en diverse verenmachines met bijbehorende apparatuur om uw verstoppingen vakkundig en snel te verhelpen. Een verstopping komt altijd ongelegen en wij staan dan ook altijd paraat u zo spoedig mogelijk bij te staan. Grote verstoppingen kunnen verholpen worden door direct op te treden als u last heeft van borrelende afvoeren, stankoverlast of vochtplekken. Voor het verhelpen van verstopte wasbakken tot en met complete verstoppingen zijn wij het bedrijf in Kerkrade en omstreken.

Rioolreiniging
Het regelmatig reinigen/doorspuiten van uw riolering voorkomt grote verstoppingen en dus overlast. Door gebruik te maken van frezen kunnen we ingroeiende boomwortels en dergelijke gemakkelijk verwijderen. Ook wordt er gebruik gemaakt van een hogedrukwagen met diverse spuitkoppen om de riolering te zuiveren. Het preventief reinigen van uw riolering kan ook op contract basis, waardoor veel narigheid voorkomen wordt.

Rioolinspectie
Met behulp van camera’s kunnen we diverse soorten afvoerbuizen inspecteren, van kleine tot grote diameters. Deze inspecties kunnen van belang zijn voor verzekeringen, milieu-inspecties en gemeentes. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om de rioolinspecties vast te leggen op dvd’s. Aan de hand van een dvd opname kan Hendrickx Beheer zorgen voor een rapport met advies.

Rioolinstallatie
Na een camera inspectie of verstopping kan altijd besloten worden om diverse afvoeren te vervangen en ook hier kunnen we u bij helpen. Het repareren van bestaande rioleren alsmede het aanleggen van complete afvoeren systemen voor nieuwbouw woningen kunnen door ons worden uitgevoerd. Het repareren van uw riolering gaat soms gepaard met hak- en breekwerk en grondwerkzaamheden. Deze werkzaamheden worden door ons uitgevoerd en bestratingen worden weer in de oude staat hersteld.